lauantai 17. joulukuuta 2022

66 Meri, taivas ja hän

 


Toisella iltapäiväretkellä kävimme Haifassa ja ElAlin toimistossa. Virkailija, jolla oli nimineua, jossa luki Leah, siirsi paluulentoni vuoden päähän. Suomi oli pyyhitty pois maailmani kartalta ja lentolippu unohtui aktiivisesti house motherin turvasäilöön. Astuimme käsi kädessä ulos ElAlin toimistosta häikäisevään aurinkoon, olimme nuoria ja meillä oli loppuelämä aikaa nauttia toisistamme.

Menimme satamaan, jonne kreikkalainen laiva oli tuonut Gillesin Kreikan Pireuksesta. Uimarannalla hautasimme toisemme hienoon hiekkaan, jonka aurinko oli kuivattanut rutikuivaksi, ja juoksimme valtaviin aaltoihin, jotka löivät päittemme yli. Gilles houkutteli minut kauas rannasta, vaikka pelkäsin hukkuvani. Aallot heittivät meitä ja imaisivat jalat altamme. Jos halusin lentää Tuulen Pojan mukaan, minun oli pakko uskaltaa uskaltaa ja irrottaa jalat maan kamaralta. Halusin uskaltaa, uskaltaa maistaa hullua rakastumista muukalaiseen ja vaarallista merta. Kaikkein vaarallisinta Finkivin elämyksistä. Meri oli vaarallinen, mutta vaarallisempaa olisi menettää hänet. Annoin elämäni hänen käsiinsä.

Tuli ilta. Rannalla ei ollut enää muita. Olimme koko pitkän päivän esileikkineet vasten toistemme vartaloita. Auringon laskiessa meren syliin hän otti minut meren sylissä. Näin meren ja taivaan hänen olkansa yli, maailmassa ei ollut muuta kuin meri, taivas ja hän. Meren takana olivat Eurooppa, Pariisi ja Suomi. Hän hakkasi minua itseään vasten ja hänen kättensä puristus kertoi hänen halunsa. Hänen sylissään opin, että naisen seksuaalisuus oli valtameri ja Välimeri siihen nähden pikkulätäkkö. Oliko se elämäni onnellisin päivä?






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

100 Tuulen Tytär

Oli eräs alkukesä ja olin käymässä levottomaksi. Kaipuu sisälläni oli voimakas. Vaeltelin iltaisin Montmartren katuja Gillesin minulle os...